Nytt år. Nya möjligheter!

2016 var ett händelserikt år för mig och för Hair Ink.
I slutet 2015 började jag och Öyvind (Eyvindr Crafts) planera vår andra visning, där jag stod för hår och make-up och Öyvind för kläder och accessoarer.
Vi valde att kalla den Extreme fashion show. Part 2.
studiobergliden-thecrypt-20

Temat var Cirkus/Cabaré. När jag gjorde provuppsättning på Emma, och kravet var att den skulle hålla även när hon kastades runt i luften funderade jag på om vi hade tagit oss vatten över huvudet. Nog för att en bal eller bröllopsfrisyr ska hålla för dans hela natten, men det är ändå lite skillnad på akrobatik och bröllopsvals…bara lite 😉
Men jag lyckades både med frisyren och att få ihop showen! Mycket tack vare alla fina modeller.

När jag öppnade Hair Ink för snart 7 år sen var min plan inte bara en frisörsalong. Utan en kreativ mötesplats. Jag ville samarbeta med andra kreativa människor. Ordna shower och events. Ställa ut konst och fotografier.. Men att hitta folk att samarbeta med var lättare sagt än gjort!

Men så träffade jag *Emelie på en inspirationskurs med O.P.I., tillsammans träffade vi *Louise på en nätverksträff och efter att ha beundrat *Eve-Mai´s underbara kläder i Handelns Hus´ skyltfönster, tog jag kontakt med henne för att fråga om hon var intresserad av att samarbeta. Och det var hon =D

Jag tog kontakt med Bonnie(fotograf, som jag träffade på tåget till Stockholm) och Cirkus-Emma.
Så! Nu hade jag äntligen det kreativa nätverket jag hade drömt om!

I slutet av november hade fyra av oss ett glöggmingel med festtema, erbjudanden, tävlingar och gör om mig modell.
Det här var vårar första samarbete och under 2017 kommer det garanterat bli fler!

15137467_1207968185952049_6006823852166096333_o

Det nya året har precis börjat. I själva verket känns det som att det är på måndag det börjar ”på riktigt”, med jobb och skola för många. Jag har redan hunnit jobba ett par dagar innan det blev helg igen.

Några nyårslöften, eller snarare mål, jag har, är att bli mer aktiv både med bloggen och sociala medier.
Och att bli bättre på att skriva upp och ta tag i alla de tusentals idéer som dagligen poppar upp i huvudet!

Ni som inte redan följer mig på sociala mediker hittar mig på Facebook och Instagram; @hair_ink_linkoping
Där kommer jag hålla er uppdaterade om allt som händer på och runt omkring Hair Ink.

Till alla kunder; Tack för ett underbart år och välkomna till mig år 2017!

 

*Emelie är nagelteknolog, fransstylist och make-up artist. Hon driver Skönhetspalatset.
Louise är guldsmed och äger Rutil Jewelery.
Eve-Mai designar kläder på Studio Ladén Sweden.