Nyhet! Volymfransar. 50% rabatt hela mars =)

Sedan 2011 har jag jobbat med fransförlängning. När jag gick kursen var det ett relativt nytt fenomen och inte alls så stort som det är nu! Numera har de flesta tjejer man frågar testat fransförlängning någon gång.
Många har fastnat, medan vissa gör det på sommaren, inför fester eller resor.

Jag tillhör den senare kategorin. Jag har naturligt långa fransar, men tycker det är otroligt skönt att känna mig fixad utan att behöva lägga tid på det och att slippa kladda med smink när det är sommar och varmt.

I helgen gick jag en kurs för att lära mig applicera volymfransar.
Vi gick även igenom olika sorters design samt vilken design som passar vilken ögonform.
Efter en dags teori och praktiska övningar och en dag med modeller kan jag nu även erbjuda volymfransar på salongen!

Skillnaden mellan volym och single lashes är kortfattat att vid single-tekniken sätter man en frans på varje naturlig frans. Vid volume lashes sätter man flera tunna fransar på den naturliga fransen.
Resultatet blir mer volym. Och även om du tappar dina egna fransar i samma takt som vanligt kan man vänta längre med att fylla på volymfransarna, eftersom de sprider ut sig och täcker upp tomrummet som blir när du tappar en frans.
Vid single lashes brukar rekommenderar jag påfyllning var tredje till var fjärde vecka. Vid volym kan du istället vänta 4-5 veckor.
Innan jag gör mitt slutprov har jag erbjudande på volymfransar.

Just nu; 50% rabatt på volymfransar!
Nytt set; 700:-(ord. pris;1400:-)
(Erbjudandet gäller hela Mars)

P.S. Bilder finns på Hair Ink´s Facebook-sida =)