Madde IRL. Kurs i Zen-Coaching.

Idag ska jag börja en kurs i Zen Coaching. När jag har berättat om kursen är det många som har frågat vad det innebär. Och ärligt talat är jag inte helt säker på det själv =P I beskrivningen av står det bl.a;”Du kommer få möjligheten att öva dig i hur du uttrycker dina behov och önskemål. Särskilja dina tolkningar från dina observationer, dina tankar från dina känslor, dina behov från dina strategier.”

Varje kurstillfälle har ett tema och ikväll handlar det om att vara medvetet närvarande och landa i kroppen. Mindfullness med andra ord. Något jag redan har ägnat mig åt i många år.

Personlig utveckling är något av det mest spännande jag vet och för mig handlar det om att leva livet fullt ut. Att njuta av det som är bra i livet och ta tillvara på möjligheterna man får. Att våga! Men även att kunna hantera livet när det är tufft. Se vad man kan förändra och vad man bör släppa taget om. Att vara ärlig mot sig själv och andra.
Jag känner att jag kan skriva hur mycket som helst om det här ämnet! Så jag får helt enkelt bestämma att jag är klar nu.
Vill du veta mer så kan vi prata om det vid ditt nästa frisörbesök =)

Kursen äger rum torsdagar jämna veckor, kl 17.00, och därför kommer jag stänga tidigare kl 16.00 de dagarna.
Det är 7 tillfällen och sista datumet är 6/4.