Hair Ink 2.0.

Jag tänker inte skriva något om att jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen… ambitionen finns, men vi får se hur det går =)
Men eftersom det snart är dags för mig att flytta till en ny, större lokal och dessutom bli sambo med Skönhetspalatset så kände jag att det var dags för en uppdatering.

Det är nästan exakt 8 år sedan jag flyttade till min nuvarande lokal på skolgatan. En liten lokal som en gång var fiskaffär… Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har fått höra ”Vet du om att det har varit fiskaffär här.” från någon som har bott i området länge. =)
Det har varit mitt andra hem. Och det har varit 100% Madde. Varje gång en kund påpekar hur mysigt det är blir jag lite vemodig. För det kommer bli något helt nytt nu. En nybyggd lokal. Kollegor, efter att ha jobbat själv i 8 år…
Det är lite läskigt.  Men även väldigt spännande. Nu kan vi pusha varandra. Och ta tag i några av de idéerna som har blivit liggande när man inte har haft någon att bolla med. 
Jag hade nog inte tagit tag i det här själv, om inte Emelie(Skönhetspalatset) hade kommit med idén att vi skulle skaffa en större lokal tillsammans! 

Men snart är det alltså dags… I början av Juni kommer vi flytta till den nya lokalen på Nordengatan. Och just nu håller vi på att planera invigningen den 7/6. Det kommer bli mingel med modeller, erbjudanden, tävlingar m.m… Och alla kunder är såklart välkomna =)

Inför flytten rear jag ut de produkter jag inte ska ta med mig till nya salongen. Det är produkter från Matrix biolage-serie, Maroccan oil, make-up och annat. Just nu är det slutrea, med 50% rabatt. Så passa på att fyll på med hårvårds produkter där hemma.